Appareils et accessoires
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
Prép. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
garlic bulb plus two cloves1
-
olive oil35 g
-
onions quartered250 g
-
honey30 g
-
wholegrain mustard40 g
-
Dijon mustard (optionnel)10 g
-
fresh rosemary leaves only1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
chicken breast fillets (approx. 650 g)4
-
cauliflower florets800 g
-
milk130 g
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
fresh thyme leaves for garnishing1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
46 g
Calories
1596 kJ /
381 kcal
Lipides
12 g
Fibre
7 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Baked Chicken
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Keto
45 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Turkey Crumble
1h 10min
Cheeseburger Quiche
50min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Chicken Salad
1h 20min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20min
Leftover Turkey and Veg Bake
1h
Low Carb Lasagne
1h 30min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min