
Appareils et accessoires
Mince and Tatties
Prép. 15min
Total 1h 10min
4 portions
Ingrédients
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards, see tip)1000 g
-
water plus extra for soaking2100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
milk60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
onions quartered250 g
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)200 g
-
olive oil10 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
beef mince (10% fat), broken in pieces500 g
-
plain flour15 g
-
beef stock paste, homemade1 heaped tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
667.9 kcal /
2794.5 kJ
Protides
29.2 g
Lipides
34.8 g
Glucides
60.4 g
Fibre
8.5 g
Graisses saturées
14.1 g
Sodium
773.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Taste of Home
23 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande

Taste of Scotland
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande