Mince and Tatties

Mince and Tatties

3.6 7 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 10min
4 portions

Ingrédients

  • floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards, see tip)
    1000 g
  • water plus extra for soaking
    2100 g
  • unsalted butter diced
    30 g
  • milk
    60 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • onions quartered
    250 g
  • carrots peeled, cut in pieces (2 cm)
    200 g
  • olive oil
    10 g
  • celery cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • beef mince (10% fat), broken in pieces
    500 g
  • plain flour
    15 g
  • beef stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 beef stock cube (for 0.5 l)

Infos nut. par 1 portion

Calories 667.9 kcal / 2794.5 kJ
Protides 29.2 g
Lipides 34.8 g
Glucides 60.4 g
Fibre 8.5 g
Graisses saturées 14.1 g
Sodium 773.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...