Prawn and Vegetable Rice

Prawn and Vegetable Rice

4.4 22 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 10min
6 portions

Ingrédients

  • carrots cut in batons (5 cm x 5 mm)
    200 g
  • vegetable oil
    45 g
    sunflower oil
  • red pepper cut in strips (1 cm)
    100 g
  • green pepper cut in strips (1 cm)
    100 g
  • onions cut in wedges
    170 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • celery cut in pieces (1 cm)
    30 g
  • fresh button mushrooms sliced (5 mm)
    150 g
  • water
    1000 g
  • jasmine rice
    300 g
  • raw king prawns, peeled, deveined
    250 g
  • oyster sauce gluten free
    45 g
  • gluten-free soy sauce
    35 g
    tamari

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1309.6 mg
Protides 12.7 g
Calories 1368.3 kJ / 327 kcal
Lipides 8.5 g
Fibre 3.2 g
Graisses saturées 0.7 g
Glucides 50.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...