Green Curry Chicken

Green Curry Chicken

4.6 83 évaluations
Prép. 20min
Total 55min
4 portions

Ingrédients

  • coriander seeds
    ½ tsp
  • dried fennel seeds
    ¼ tsp
  • white peppercorns
    5
  • fresh coriander root cut in long pieces (see tip)
    10 g
  • ground turmeric
    1 tsp
  • shrimp paste
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    2 pinches
  • fresh green chillies deseeded, cut in long pieces
    5
  • garlic cloves
    2
  • fresh red chilli deseeded, cut in long pieces
    1
  • shallot halved
    1
  • fresh lemon grass white part only, sliced
    10 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • water
    15 g
  • coconut milk
    240 g
  • makrut lime leaf
    1
  • chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3 cm)
    450 g
  • fish sauce
    1 Tbsp
  • sugar
    ½ Tbsp
  • aubergine cut in long pieces (1 cm x 4 cm)
    100 g
  • fresh green beans ends removed, cut in pieces (4 cm)
    100 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 23 g
Calories 1246 kJ / 297 kcal
Lipides 19 g
Fibre 2 g
Glucides 8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...