
Appareils et accessoires
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
Prép. 25min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
chicken breast fillets, skinless cut in pieces (3 cm)400 g
Tomato Sauce
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
dried herbes de Provence3 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
tinned chopped tomatoes600 g
-
water150 g
Chicken Balls
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)110 g
-
bread stale, cut in pieces50 g
-
milk60 g
-
dried oregano¾ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
medium egg1
Spaghetti
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
olive oil15 g
-
water1200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
dried spaghetti270 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
599 kcal /
2507 kJ
Protides
46 g
Lipides
17 g
Glucides
60 g
Fibre
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Baked Chicken
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande