Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti

Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti

4.5 106 évaluations
Prép. 25min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

  • chicken breast fillets, skinless cut in pieces (3 cm)
    400 g
Tomato Sauce
  • garlic clove
    1
  • fresh parsley leaves only
    3 sprigs
  • onions quartered
    80 g
  • olive oil
    20 g
  • dried herbes de Provence
    3 tsp
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    1 ½
    1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • tinned chopped tomatoes
    600 g
  • water
    150 g
Chicken Balls
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    110 g
  • bread stale, cut in pieces
    50 g
  • milk
    60 g
  • dried oregano
    ¾ tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • medium egg
    1
Spaghetti
  • garlic cloves to taste
    1 - 2
  • olive oil
    15 g
  • water
    1200 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • dried spaghetti
    270 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 599 kcal / 2507 kJ
Protides 46 g
Lipides 17 g
Glucides 60 g
Fibre 6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...