Appareils et accessoires
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
Prép. 1h 15min
Total 1h 35min
32 pieces
Ingrédients
Dumpling Wrappers
-
vegetable oil plus extra for greasing
-
water150 g
-
plain flour300 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
water plus extra as needed
Filling and Dumplings
-
white cabbage leaves cut in pieces400 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
pork mince broken in pieces350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
10 g sakerice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
light sesame oil1 Tbsp
-
plain flour plus extra for dusting
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Protides
3 g
Calories
318 kJ /
76 kcal
Lipides
4 g
Fibre
0.5 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great Taste On Every Level
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Rye Bread Rolls
4sa
Char Siu Pastries
6sa 10 dk
Beef Noodle Pho
45 dk
Pork and Mushroom Broth
1sa 25 dk
Anko Ice Cream
10sa 10 dk
Japanese Ramen Noodle Soup
1sa 40 dk
Whisked Egg Whites
5 dk
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30 dk
Prawn Toast
35 dk
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 dk
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7sa 10 dk
Prawn Dumplings
1sa 15 dk