Appareils et accessoires
Illinois Pierogi
Prép. 1h 30min
Total 2h 30min
50 pieces
Ingrédients
Cheese Filling
-
water17 ½ oz
-
potatoes peeled, cubed (1 in.)16 oz
-
yellow onion quartered4 oz
-
unsalted butter3 tbsp
-
1 ½ tsp all-purpose floursemolina1 ½ tsp
-
mascarpone cheese13 oz
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper to taste¾ tsp
Dough
-
warm water plus extra to seal and boil pierogi9 oz
-
large egg1
-
grapeseed oil1 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust17 ½ oz
-
salt to taste, plus extra to boil water (approx. 3 tbsp per 4 qt)2 pinches
Topping
-
yellow onions quartered16 oz
-
unsalted butter cubed, plus extra to fry2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
fresh parsley leaves (optionnel) to garnish
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
2 g
Calories
439 kJ /
105 kcal
Lipides
6 g
Fibre
1 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Recipe Road Trip
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10min
Tzatziki
20min
Plum Clafoutis (TM6)
Pas d’évaluation
Strawberry Snow Cones
50min
Steamed Scrambled Eggs
30min
Homemade Pasta
1h
Unsalted Butter
15min
Waffles
25min
Raspberry Liqueur
172h 10min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168h 20min
Minty Vodka Lemonade
10min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min