Appareils et accessoires
Char Siu Pork with Rice
Prép. 5min
Total 8h 40min
6 portions
Ingrédients
-
hoisin sauce4 ½ oz
-
ketchup4 oz
-
dark brown sugar3 oz
-
dry sherry3 oz
-
soy sauce, light2 ½ oz
-
Chinese five spice powder¾ tsp
-
pork tenderloins (approx. 2-2½ lb total)2
-
jasmine rice8 oz
-
water30 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
green onions chopped, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
40 g
Calories
1887 kJ /
451 kcal
Lipides
6 g
Fibre
1 g
Glucides
56 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hawaiian Pool Party
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Chinese Long Beans with Pork
25 Min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Pineapple Pork Chops
2 Std. 40 Min
Braised pork belly
55 Min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Sweet and Sour Pork
35 Min
Fried Garlic Pork
50 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min