Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
TM6 TM5 TM31

Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)

4.5 (81 évaluations )

Ingrédients

Coconut paste (Kerisik)

  • 300 g frozen grated coconut, thawed (see Tips)

Chicken

  • 100 g eschalots
  • 5 garlic cloves
  • 2 stalks lemongrass, white part only, bruised
  • 10 cm piece fresh turmeric, peeled
  • 10 cm piece fresh ginger, peeled
  • 5 cm piece fresh galangal, peeled
  • 4 fresh long green chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
  • 50 g vegetable oil
  • 4 fresh kaffir lime leaves
  • 100 g coconut milk
  • 1 tbsp tamarind paste
  • 1 tsp salt
  • 20 g brown sugar
  • 1200 g chicken lovely legs (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3806.7 kJ / 906.4 kcal
Protides
57.3 g
Glucides
15 g
Lipides
67.7 g
Graisses saturées
33.5 g
Fibre
10.5 g
Sodium
786.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives