Appareils et accessoires
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
Prép. 15min
Total 45min
12 pieces
Ingrédients
-
medium-hard cheese (e.g. Cheddar, Gruyère), cut in pieces (2 cm)60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
hazelnuts, with skin70 g
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
milk180 g
-
medium eggs2
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (optionnel)½ tsp
-
frozen green peas defrosted250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
356.4 mg
Protides
7.2 g
Calories
1047.9 kJ /
250.5 kcal
Lipides
15.3 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
21.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Making Memories
25 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Savoury Flapjacks
40min
Spinach and Carrot Muffins
1h
Quinoa and Carrot Bites
30min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Pumpkin Quiche
2h 5min
Gluten-free Breakfast Quiche
2h 30min
Vegetable Cheese Muffins
35min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Courgette and Parmesan Muffins
50min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Pas d’évaluation
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Sugar Free Banana Bread
1h 15min