Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
TM6 TM5

Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins

4.1 (53 évaluations )

Ingrédients

  • 60 g medium-hard cheese (e.g. Cheddar, Gruyère), cut in pieces (2 cm)
  • 100 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 70 g hazelnuts, with skin
  • 100 g sunflower oil, plus extra for greasing
  • 180 g milk
  • 2 medium eggs
  • 250 g plain flour
  • 2 tsp baking powder
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground cayenne pepper (optionnel)
  • 250 g frozen green peas, defrosted

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1047.9 kJ / 250.5 kcal
Protides
7.2 g
Glucides
21.8 g
Lipides
15.3 g
Graisses saturées
3 g
Fibre
2.4 g
Sodium
356.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives