Thai green curry paste
TM6 TM5 TM31

Thai green curry paste

4.8 (79 évaluations )

Ingrédients

  • 6 fresh long green chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
  • 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 3 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 2 stalks fresh lemongrass, white part only, cut into pieces (3 cm)
  • 3 makrut lime leaves
  • ½ - 1 tsp shrimp paste, to taste (see Tips)
  • 1 tsp ground cumin
  • 2 tsp ground coriander
  • 2 garlic cloves
  • 2 - 4 tsp fish sauce, to taste
  • 20 g peanut oil, plus extra if needed

Infos nut.
par 250 g
Calories
1700.8 kJ / 406.5 kcal
Protides
10.7 g
Glucides
49.6 g
Lipides
23.3 g
Graisses saturées
3.6 g
Fibre
9.2 g
Sodium
1472.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives