Appareils et accessoires
Iced four-spice latte (Post-natal)
Prép. 10min
Total 2h 10min
2 glasses
Ingrédients
Macadamia and hemp milk
-
macadamia nuts140 g
-
filtered water plus extra for soaking1000 g
-
hemp seeds (see Tips)100 g
-
pitted Medjool dates60 g
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract (optional)½ tsp
Four-spice latte
-
piece fresh turmeric peeled (see Tips)2 - 3 cm
-
ground cinnamon plus extra for dusting1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
piece fresh ginger peeled2 - 3 cm
-
natural vanilla extract1 tsp
-
honey (see Tips)2 tsp
-
ice cubes130 - 150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Protides
9 g
Calories
1618.5 kJ /
385.4 kcal
Lipides
31.2 g
Fibre
4.1 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wholefood child
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Quinoa sushi
2u. 45min
Parfait with passionfruit cream
3u. 10min
Vegan mozzarella
3u. 40min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24u. 40min
Pumpkin pie porridge
20min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1u.
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2u. 30min
Spelt Margherita pizza
2u.
Pulled BBQ jackfruit
25min
Semolina gnocchi with asparagus
1u. 15min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1u. 30min
Vegan Christmas cake
27u. 10min