Appareils et accessoires
Iced four-spice latte (Post-natal)
Prép. 10min
Total 2h 10min
2 glasses
Ingrédients
Macadamia and hemp milk
-
macadamia nuts140 g
-
filtered water plus extra for soaking1000 g
-
hemp seeds (see Tips)100 g
-
pitted Medjool dates60 g
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract (optional)½ tsp
Four-spice latte
-
piece fresh turmeric peeled (see Tips)2 - 3 cm
-
ground cinnamon plus extra for dusting1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
piece fresh ginger peeled2 - 3 cm
-
natural vanilla extract1 tsp
-
honey (see Tips)2 tsp
-
ice cubes130 - 150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Protides
9 g
Calories
1618.5 kJ /
385.4 kcal
Lipides
31.2 g
Fibre
4.1 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wholefood child
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Orange, raspberry and coconut jellies
2h 30min
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25h 20min
Mushroom quinotto
30min
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25h 15min
Cacao avocado smoothie cups (Toddlers and beyond)
10min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50min
Mediterranean capsicums
2h
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Creamy coconut yoghurt
18h
Green garden juice
5min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min