
Appareils et accessoires
Steamed Carrot Cake
Prép. 20min
Total 1h 35min
8 portions
Ingrédients
Carrot Cake
-
carrots in pieces (1 in.)7 oz
-
all-purpose flour4 ½ oz
-
sugar2 ½ oz
-
dark brown sugar2 ½ oz
-
applesauce unsweetened4 oz
-
large eggs2
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
chopped pecans plus extra to garnish2 oz
-
raisins2 oz
-
water45 oz
Frosting
-
cream cheese room temperature, diced (½ in.)4 oz
-
butter room temperature, diced (½ in.)2 oz
-
confectioners sugar1 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
346 kcal /
1448 kJ
Protides
5 g
Lipides
17 g
Glucides
45 g
Fibre
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

No Bake Desserts
11 Recettes
États-Unis
États-Unis