Appareils et accessoires
Carrot Ginger Soup
Prép. 5min
Total 20min
6 portions
Ingrédients
-
curry powder1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
fresh ginger peeled and sliced1 in.
-
extra virgin olive oil1 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)20 oz
-
water28 oz
-
1 heaping tbsp vegetable stock pastehomemade vegetable stock base1 heaping tbsp
-
coconut oil1 oz
-
salt to season, to taste
-
pumpkin seeds to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
72.3 mg
Protides
1 g
Calories
529.3 kJ /
126.5 kcal
Lipides
9.8 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
4.8 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Satisfying Soups
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato Basil Soup
40min
Cream of Asparagus Soup
15min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Creamy Tomato Soup
30min
Vegetable Soup
35min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Pea Soup
30min
Basic Vegetable Soup
50min
Leek and Potato Soup
40min
Basic Soup Purée
45min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Butternut Squash and Apple Soup
30min