Appareils et accessoires
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Prép. 10min
Total 10min
8 portions
Ingrédients
-
vincotto (vino cotto) plus extra to serve (see Tips)20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice (see Tips)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
carrot peeled and cut into pieces (see Tips)400 g
-
dried cranberries50 g
-
pepitas toasted20 g
-
hemp seeds (optional)20 g
-
linseeds (flaxseeds)2 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
mixed baby salad leaves60 g
-
Danish feta cut into pieces, to serve (see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
198.5 mg
Protides
4.2 g
Calories
693.1 kJ /
165 kcal
Lipides
8.3 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
16.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Barbecue
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Peanut and soba noodle slaw
20min
Hommus
15min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Beetroot salad
10min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Fresh fennel salad
10min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Carrot, feta and mint salad
40min
Superfood salmon salad
1h 5min
Cypriot grain salad
45min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h