Versions compatibles
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Orange and thyme glaze
- 2 oranges, peel (no white pith) and reserve juice
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh thyme, leaves only
- 40 g honey
- 10 g Dijon mustard, gluten free
Turkey
- 2500 g turkey buffe, thawed
- 500 g water, plus extra if needed
Cherry and cranberry sauce
- 4 pieces orange peel, no white pith
- 20 g brown sugar
- 300 g black cherries, pitted and frozen
- 50 g dried cranberries
- 100 g freshly squeezed orange juice
- 30 g red wine vinegar
- 60 g water
Gravy and vegetables
- 1 tsp cornflour
- water, as required (for a total of 300 g)
- 500 g Dutch baby carrots, trimmed
- 500 g fresh green beans, trimmed
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp lemon juice
- ground black pepper, to taste
- fresh thyme, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1620 kJ / 389 kcal
- Protides
- 36.9 g
- Glucides
- 19.7 g
- Lipides
- 16.8 g
- Graisses saturées
- 5.4 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 512 mg
Recettes alternatives
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1h
Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
50min
The Ultimate Guiness Pot Roast
3h 25min
Mint béarnaise
25min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Caipiroska
5min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
Steak and kidney pudding
3h 45 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2j 10 menit
Pea and mint soup
20 min