Versions compatibles
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Orange and thyme glaze
- 2 oranges, peel (no white pith) and reserve juice
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh thyme, leaves only
- 40 g honey
- 10 g Dijon mustard, gluten free
Turkey
- 2500 g turkey buffe, thawed
- 500 g water, plus extra if needed
Cherry and cranberry sauce
- 4 pieces orange peel, no white pith
- 20 g brown sugar
- 300 g black cherries, pitted and frozen
- 50 g dried cranberries
- 100 g freshly squeezed orange juice
- 30 g red wine vinegar
- 60 g water
Gravy and vegetables
- 1 tsp cornflour
- water, as required (for a total of 300 g)
- 500 g Dutch baby carrots, trimmed
- 500 g fresh green beans, trimmed
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp lemon juice
- ground black pepper, to taste
- fresh thyme, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1620 kJ / 389 kcal
- Protides
- 36.9 g
- Glucides
- 19.7 g
- Lipides
- 16.8 g
- Graisses saturées
- 5.4 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 512 mg
Recettes alternatives
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, TM6)
Pas d’évaluation
Festive lobster pâté
4h 45min
Pumpkin seed mix
40min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Vegetable Peel Chips and Cheese Balls
35min
Retro prawn cocktail
20min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Pickled vegetables
745小时
Mushroom sauce
20min