Appareils et accessoires
Kerst stol
Prép. 20min
Total 2h 20min
12 sneetjes
Ingrédients
Stol
-
gedroogde vruchten mengeling in kleine stukken80 g
-
rozijnen40 g
-
krenten40 g
-
80 g brandyrum80 g
-
citroen enkel de zeste, geen wit½
-
zachte boter80 g
-
kristalsuiker70 g
-
volle melk90 g
-
water60 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier van medium ei (53-63 g)1
-
1 el gedroogde gistverse gist verkruimeld30 g
-
natuurlijk amandel extract1 tl
-
bloem en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen550 g
-
amandelvlokken20 g
Glazuur
-
suiker180 g
-
citroensap20 - 40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
7.3 g
Calories
1625 kJ /
387 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
2.8 g
Glucides
67 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Fruitkroon
Keine Bewertungen
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Vruchtenroomijs
5 Min
Zuurkool
Keine Bewertungen
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Keine Bewertungen
Amandelpasta
1 Std. 10 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min
Rudolphs Mocktail
30 Min
Speltbrood
1 Std. 45 Min