Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges

Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges

4.5 60 évaluations
Prép. 30min
Total 1h 40min
4 portions

Ingrédients

Burgers
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    100 g
  • beef mince 5% fat, broken in pieces
    400 g
  • tomato purée
    1 Tbsp
  • dried chilli flakes
    ½ tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Worcestershire sauce
    2 tsp
Sweet Potato Wedges
  • cooking spray, any oil
  • sweet potatoes (approx. 180 g each), cut lengthways into 8 wedges
    3
  • garlic powder
    ½ tsp
  • smoked paprika
    ½ tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Assembly
  • burger buns seeded or wholemeal
    4
  • green lettuce leaves (e.g. iceberg, baby cos)
    4
  • beef tomatoes sliced (1 cm)
    2
  • cheese slices reduced fat
    4
  • red onion sliced (5 mm)
    1
  • tomato ketchup to taste, for topping

Infos nut. par 1 portion

Calories 499 kcal / 2107 kJ
Protides 35 g
Lipides 8 g
Glucides 66 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...