Steak, Guinness® and Oyster Pie

Steak, Guinness® and Oyster Pie

4.5 8 évaluations
Prép. 30min
Total 3h
6 portions

Ingrédients

  • olive oil for frying
    1 - 2 Tbsp
  • stewing steak cut in pieces (4 cm)
    675 g
  • fine sea salt to taste
    1 - 2 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    250 g
  • plain flour
    30 g
  • beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp beef stock paste, homemade
  • water
    250 g
  • Guinness®
    250 g
  • button mushrooms quartered
    250 g
  • fresh oysters shucked, with any juices
    12
  • puff pastry, ready-rolled at room temperature (see tip)
    1 sheet
  • medium egg beaten
    1

Infos nut. par 1 portion

Calories 554.9 kcal / 2321.8 kJ
Protides 37.2 g
Lipides 28.8 g
Glucides 34.5 g
Fibre 2.1 g
Graisses saturées 7.9 g
Sodium 1088.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...