Versatile Smooth Soup

4.7 174 évaluations
Prép. 15min
Total 45min
6 portions

Ingrédients

  • olive oil
    25 g
  • mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
    170 - 200 g
  • mixed vegetables for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
    700 - 800 g
  • water (see tip)
    750 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • fine sea salt
    1 tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 113.2 kcal / 473.7 kJ
Protides 4.1 g
Lipides 4.6 g
Glucides 14.5 g
Fibre 4.7 g
Graisses saturées 0.7 g
Sodium 652.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...