Appareils et accessoires
Cacio e Pepe
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish5 oz
-
black peppercorns1 tbsp
-
water45 oz
-
salt¼ tsp
-
12 oz bucatini pasta, driedspaghetti pasta, dried12 oz
-
freshly ground black pepper to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
671.4 mg
Protides
22.5 g
Calories
1912.1 kJ /
457 kcal
Lipides
10.9 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
6.4 g
Glucides
65.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
One Pot Pastas
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2h
Cod with Citrus Butter
50min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Lemon Pasta
35min
Pisco sour
10min
Freekeh Risotto with Mushrooms
9h
Beef Stroganoff
1h
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp and Crab Stack
25min
Green Bean Casserole
1h 30min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min