Appareils et accessoires
Pasta Fagioli Soup
Prép. 5min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
bacon chopped (¼ in.)8 oz
-
red onion quartered4 oz
-
celery in pieces (2 in.)1 oz
-
carrots in pieces (2 in.)1 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided2 - 3 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided10 oz
-
vegetable stock32 oz
-
ditalini pasta5 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese (optionnel) grated2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
439.9 mg
Protides
17.3 g
Calories
2075.8 kJ /
496.1 kcal
Lipides
27 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
8.2 g
Glucides
46.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Satisfying Soups
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Minestrone
45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Gazpacho
1h 15min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Risotto with Broccolini
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min