Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 lemon, peel only, no pith (approx. 0.5 oz of peel)
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 tsp fennel seeds
- 1 ½ tsp salt, to taste, divided
- 1 ½ tsp fresh ground pepper, to taste, divided
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 ½ oz parsnips, diced (½ in.) (approx. 3 med. parsnips)
- 6 oz carrots, diced (½ in.) (approx. 4 med. carrots)
-
10
oz Yukon gold potatoes, cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)
ou 10 oz sweet potatoes, cubed (½ in.) - 4 ½ oz celery, cut into pieces (¼ in.) (approx. 5 stalks)
- 4 oz pearl barley
- 22 oz water
- 2 heaping tsp vegetable stock paste
- 1 oz tomato paste
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
-
8
oz baby portobello mushrooms, sliced
ou 8 oz sugar snap peas - parsley, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protides
- 7 g
- Glucides
- 65 g
- Lipides
- 8 g
- Fibre
- 12 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Cornbread Pie
1h 25min
Kabocha Sage Risotto
40min
Lentil Loaf
1h 10min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Split Pea Soup
1h 25min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Barley and Tomato Salad
45min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegetarian Chili
50min