Appareils et accessoires
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Prép. 15min
Total 10h 55min
8 porties
Ingrédients
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
46.6 g
Calories
2145 kJ /
515 kcal
Lipides
35.8 g
Glucides
1.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Warme Smaak van de Herfst
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
No ratings
Ossenstaart Shepherd's Pie
No ratings
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
No ratings
Verfrissende Melkdrank
5 min
Chocolade-Fudgecake
No ratings
Hummus
5 min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
No ratings
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
No ratings
Kimchi mac&cheese
50 min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
No ratings
Roze roerei
15 min
Hollandaise saus
No ratings