Appareils et accessoires
Olive and Mozzarella Farfalle
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
mozzarella cheese drained, cut in pieces125 g
-
pitted olives, green or black, as desired, drainedtaggiasca olives pitted, drained80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt1 heaped tsp
-
dried farfalle pasta320 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
15 g
Calories
2025 kJ /
484 kcal
Lipides
23 g
Fibre
3 g
Glucides
58 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Only 5 Ingredients
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
45 Min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 Min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 Std. 45 Min
Tomato Rice
30 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 5 Min
Rhubarb and Strawberry Juice
45 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Cheeseboard Spaghetti
45 Min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Avocado Pesto Orecchiette
35 Min