Steamed Cod with Vizcaina Sauce
TM6 TM5 TM31

Steamed Cod with Vizcaina Sauce

4.6 ( 27 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g roasted red peppers, preserved
  • ½ tsp smoked paprika
  • 250 g onions quartered
  • 200 g red onions quartered
  • 100 g olive oil plus extra for greasing
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp fine sea salt
  • 100 g Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)
  • 1 pinch ground cayenne pepper (optionnel)
  • 100 g water
  • 900 g cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless
  • 1 fresh parsley leaves only, for garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
360 kcal / 1507 kJ
Protides
34.2 g
Lipides
21.8 g
Glucides
6.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives