Steamed Cod with Vizcaina Sauce

Steamed Cod with Vizcaina Sauce

4.6 30 évaluations
Prép. 10min
Total 50min
6 portions

Ingrédients

  • roasted red peppers, preserved
    50 g
  • smoked paprika
    ½ tsp
  • onions quartered
    250 g
  • red onions quartered
    200 g
  • olive oil plus extra for greasing
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • ground cayenne pepper (optionnel)
    1 pinch
  • water
    100 g
  • cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless
    900 g
  • fresh parsley leaves only, for garnish
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 34.2 g
Calories 1507 kJ / 360 kcal
Lipides 21.8 g
Glucides 6.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...