
Appareils et accessoires
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
Prép. 20min
Total 55min
12 portions
Ingrédients
Mantou Buns
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 ½ oz
-
water8 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust18 oz
-
vegetable oil plus extra to grease2 tsp
-
salt1 tsp
Butternut Squash Soup
-
unsalted butter cold, cubed (1 in.)1 oz
-
yellow onion1 oz
-
butternut squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.)14 oz
-
russet potatoes peeled, cubed (1 in.)3 ½ oz
-
raw cashews2 oz
-
water (see Tip)24 oz
-
salt to taste
-
white pepper to taste
-
mixed fresh herbs to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
242 kcal /
1014 kJ
Protides
6 g
Lipides
5 g
Glucides
43 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1 g
Sodium
200 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Discover Thermomix®
27 Recettes
États-Unis
États-Unis