Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry

Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry

4.9 11 évaluations
Prép. 55min
Total 2h 10min
4 portions

Ingrédients

Gluten-free Cheddar Puff Pastry
  • Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
    150 g
  • gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
    250 g
  • unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
    200 g
  • water cold
    120 g
  • xanthan gum
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
Filling
  • cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)
    400 g
  • olive oil plus 20 g
    2 Tbsp
  • fresh sage leaves
    10
  • garlic cloves to taste
    1 - 2
  • red onions quartered
    80 g
  • gluten-free plain white flour
    20 g
  • milk
    200 g
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • pine nuts
    40 g
Pithivier
  • medium egg beaten
    1

Infos nut. par 1 portion

Calories 1101 kcal / 4576 kJ
Protides 20 g
Lipides 80 g
Glucides 74 g
Graisses saturées 40 g
Sodium 1151 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...