Huli Huli Chicken with Macaroni Salad

Huli Huli Chicken with Macaroni Salad

4.7 608 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 20min
4 portions

Ingrédients

  • water for cooking pasta
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • chicken thighs, boneless (approx. 650 g)
    8
  • garlic cloves
    3
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • sesame oil
    15 g
  • pineapple juice
    280 g
  • dark brown sugar
    110 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • water
    100 g
  • tomato ketchup
    60 g
  • dark soy sauce
    60 g
  • Worcestershire sauce
    30 g
  • macaroni pasta
    300 g
  • cider vinegar
    4 Tbsp
  • plain flour
    10 g
  • carrots cut in pieces (2 cm)
    70 g
  • celery cut in pieces (3 cm)
    40 g
  • spring onions 3 cut in pieces (3 cm) and 2 thinly sliced (5 mm)
    5
  • mayonnaise
    230 g
  • milk depending on desired consistency
    30 - 50 g
  • light brown sugar
    1 Tbsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    2 pinches

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 2183 mg
Protides 45 g
Calories 4900 kJ / 1171 kcal
Lipides 61 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 7 g
Glucides 106 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...