Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
TM6

Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce

4.2 (26 évaluations )

Ingrédients

Caramel Sauce

  • 250 g granulated sugar
    ou Demerara sugar
  • 220 g double cream
  • 1030 g water
  • 30 g unsalted butter, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
  • 1 tsp lemon juice (see tip)
  • 15 g vinegar

Cake

  • 3 medium eggs
  • 80 g caster sugar
  • 120 g unsalted butter, soft
  • 120 g milk
  • 1 tsp vanilla extract
  • 200 g plain flour
  • 1 tsp baking powder

Topping

  • 300 g double cream
  • 30 g caster sugar (optionnel)
  • 1 tsp vanilla extract (optionnel)
  • 150 g fresh raspberries
  • 150 g fresh blackberries
  • 150 g fresh blueberries
  • mint leaves, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1564 kJ / 374 kcal
Protides
4.8 g
Glucides
46.3 g
Lipides
19 g
Graisses saturées
11 g
Fibre
2.6 g
Sodium
34.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives