Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs

Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs

4.4 16 évaluations
Prép. 15min
Total 4h
4 portions

Ingrédients

  • beef short ribs, bone in
    64 oz
  • salt divided, plus extra to season, to taste
    1 ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • carrots peeled, cut into pieces
    2 oz
  • celery cut into pieces
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • garlic clove
    1
  • tomato paste
    1 tbsp
  • all-purpose flour
    1 tbsp
  • Chianti wine
    10 oz
  • cornstarch
    1 tbsp
  • water
    1 tbsp
  • beef stock
    10 oz
  • dried thyme
    ¼ tsp
  • dried oregano
    ½ tbsp
  • dried rosemary
    ¼ tsp
  • dried parsley
    1 tbsp
  • dark brown sugar
    1 tbsp
  • unsalted butter
    ½ oz
  • water
    50 oz
  • cherry tomatoes on the vine blistered (see Tip)

Infos nut. par 1 portion

Calories 854 kcal / 3573 kJ
Protides 84 g
Lipides 46 g
Glucides 14 g
Fibre 2 g
Graisses saturées 14 g
Sodium 1387 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...