Appareils et accessoires
Slow Cooked Oxtail
Prép. 10min
Total 8h 20min
4 portions
Ingrédients
-
porcini mushrooms, dried½ oz
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish½ oz
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered12 oz
-
carrots cut on the bias (1 in.), divided13 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)3 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
oxtail20 - 23 oz
-
beef stock14 oz
-
red wine4 oz
-
pearl onions frozen4 oz
-
cooked polenta to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
538 mg
Protides
34 g
Calories
1636 kJ /
391 kcal
Lipides
17 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slow Cooking
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Bananas Foster Bread Pudding
1h 50min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2h
Sous-vide Steak
1h 30min
Browning Pork Strips
15min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Chicken casserole with saffron and orange
1h 35min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min