Italian Wedding Soup

Italian Wedding Soup

4.3 41 évaluations
Prép. 35min
Total 1h 15min
6 portions

Ingrédients

Meatballs
  • Parmesan cheese cubed, plus extra to garnish
    2 oz
  • bread crumbs
    1 oz
  • dried porcini mushrooms
    ½ oz
  • yellow onion in pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • ground beef broken in pieces
    16 oz
  • baking powder
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
Soup
  • yellow onion in pieces
    4 oz
  • fennel bulb trimmed, cored, in pieces, plus fronds, to garnish
    6 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • dried porcini mushrooms
    ½ oz
  • beef stock low sodium
    52 oz
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ditalini pasta
    4 oz
  • lacinato kale de-stemmed, in pieces (1 in.)
    2 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 333 kcal / 1393 kJ
Protides 27 g
Lipides 13 g
Glucides 28 g
Fibre 3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...