Tex-Mex Turkey Soup

Tex-Mex Turkey Soup

4.6 43 évaluations
Prép. 15min
Total 50min
4 portions

Ingrédients

  • corn tortillas cut into strips (¼ in. x 1 in.)
    4
  • cheddar cheese
    2 oz
  • cilantro leaves and tender stems
    8 sprigs
  • white onions halved
    6 oz
  • garlic cloves
    2
  • fajita seasoning homemade or packaged
    1 tbsp
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • tomato paste
    1 oz
  • turkey broth
    32 oz
    32 oz chicken broth
  • salt to taste
    ¾ tsp
  • turkey cutlet, cut into pieces (1 in.)
    8 oz
  • frozen corn
    6 oz
    6 oz fresh corn kernels
  • canned black beans rinsed, drained
    4 oz
  • fresh tomatoes diced
    4 oz
  • avocado diced
    1
  • sour cream
    4 tbsp
  • lime cut into small wedges, to garnish
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 22.1 g
Calories 1848.2 kJ / 441.7 kcal
Lipides 24.3 g
Fibre 10.2 g
Glucides 38.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...