Mushroom and Wild Rice Soup
TM6 TM5

Mushroom and Wild Rice Soup

4.3 (16 évaluations )

Ingrédients

  • 1 ½ oz wild rice
  • warm water, to soak
  • 2 ½ oz yellow onion, in pieces
  • 1 garlic clove
  • ½ oz vegetable oil
  • 3 ½ oz cremini mushrooms, sliced
  • 7 oz vegetable stock
  • 5 oz coconut milk
  • ½ tsp dried oregano
  • 1 dried bay leaf (optionnel)
  • ½ tsp all-purpose flour
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste
  • chopped fresh parsley, to garnish (optionnel)
  • 1 lime, cut into wedges (optionnel)
  • crusty bread, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2102.6 kJ / 502.5 kcal
Protides
8.8 g
Glucides
29.1 g
Lipides
34.2 g
Graisses saturées
21.7 g
Fibre
2.9 g
Sodium
641.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives