Appareils et accessoires
Broccoli and Cheddar Soup
Prép. 20min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
cheddar cheese cubed (1 in.), divided11 oz
-
yellow onion in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cubed2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
salt to taste1 tsp
-
broccoli florets20 oz
-
chicken stock low sodium, to taste, (see Tip)20 oz
-
baking soda¼ tsp
-
heavy whipping cream6 oz
-
sourdough bread boules (8 oz ea.)4 - 6
-
fresh chopped parsley to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
35 g
Calories
3644 kJ /
871 kcal
Lipides
40 g
Fibre
4 g
Glucides
95 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookidoo® Plated 2021
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Satisfying Soups
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cream of Asparagus Soup
15min
Asparagus Cream Soup
25min
Creamy Mushroom Soup
25min
Creamy Tomato Soup
30min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Baked Crab Dip
15min
Loaded Potato Soup
30min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Deviled Eggs
20min
Garlic Mashed Potatoes
50min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min