Asparagus Cream Soup

4.4 71 évaluations
Prép. 10min
Total 25min
6 portions

Ingrédients

  • white asparagus peeled, woody part discarded, cut into pieces (1½ in.)
    14 oz
  • potatoes cut into pieces
    3 ½ oz
  • yellow onions halved
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • water divided
    20 oz
  • vegetable stock cube
    1
    1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
  • salt to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • spreadable cheese
    2 oz
    2 oz cream cheese
  • sour cream
    2 - 3 ½ oz
    2 - 3 ½ oz Greek yogurt
  • fresh parsley leaves only, chopped
    3 sprigs

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 219.4 mg
Protides 4.5 g
Calories 394.2 kJ / 94.2 kcal
Lipides 5.9 g
Fibre 2 g
Graisses saturées 3.3 g
Glucides 7.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...