Appareils et accessoires
Sautéing Turkey Strips
Prép. 5min
Total 15min
2 portions
Ingrédients
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
½ oz yellow oniongarlic clove1
-
turkey meat, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels8 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
1526 mg
Protides
29 g
Calories
980.5 kJ /
234.5 kcal
Lipides
12 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Basic Meat & Seafood
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
French Fries (Paul)
1h 15min
Fish and Zucchini
35min
Cod with Citrus Butter
50min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Steamed Shrimp
20min
Braided Milk Bread
2h 20min
Sautéing Shrimp
15min
Sautéing Chicken Strips
15min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min