Appareils et accessoires
Niu rou mian (beef noodles)
Prép. 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
beef fillet cut into thin slices300 g
-
dark soy sauce2 tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
white sugar1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
sesame oil2 tsp
-
cornflour2 tsp
-
flat rice stick noodles (dried or fresh - 1 cm width)250 g
-
brown onion cut into thin slices150 g
-
piece fresh ginger peeled and cut into julienne3 cm
-
vegetable oil1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
fresh bean sprouts150 g
-
fresh chives cut into pieces (2 cm)40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
3952 mg
Protides
101.9 g
Calories
8299.9 kJ /
1976.2 kcal
Lipides
43.7 g
Fibre
16.4 g
Graisses saturées
9.2 g
Glucides
279.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Around Asia
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Lamb sausage ragu
30min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Honey BBQ Chicken
1h
Sweet and sour pork
40min
Stir-fry beef bowl
35min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chooky rice
45min
Asian-style pork noodles
1h
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min