Appareils et accessoires
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
Prép. 15min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
eggs3
-
salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste⅛ tsp
-
jasmine rice260 g
-
water1000 g
-
spring onions/shallots trimmed, white and green parts separated4
-
sesame oil1 tbsp
-
ham cut into cubes100 g
-
peeled raw prawns cut into halves140 g
-
frozen green peas80 g
-
frozen corn kernels80 g
-
soy sauce1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 6 portions
Sodium
5087.9 mg
Protides
95.8 g
Calories
6959.2 kJ /
1657 kcal
Lipides
40 g
Fibre
11.5 g
Graisses saturées
8.5 g
Glucides
218.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Around Asia
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15min
Honey BBQ Chicken
1h
Spaghetti carbonara
35min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Stir-fry beef bowl
35min
Chicken and almond stir-fry
30min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Ginger chicken wings
40min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Pad kra pow
45min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min