
Appareils et accessoires
Sous-vide Artichokes
Prép. 15min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)4
-
leek sliced in rounds (½ in.)3 oz
-
lemon plus extra to serve2 slices
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
120 kcal /
502 kJ
Protides
6 g
Lipides
3 g
Glucides
22 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
1 g
Sodium
291 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Sous-Vide
8 Recettes
États-Unis
États-Unis