Appareils et accessoires
Nyonya Spice Paste
Prép. 5min
Total 15min
2 jars
Ingrédients
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
shallots250 g
-
garlic cloves10
-
fresh lemongrass white part only6 stalks
-
fresh galangal (lengkuas) cut in slices (0.5 cm)30 g
-
fresh ginger cut in slices (0.5 cm)20 g
-
torch lily (optionnel) bud only, cut in quarters1
-
shrimp paste (belacan) toasted25 g
-
cooking oil150 g
-
sugar20 g
-
salt15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
3052 mg
Protides
11 g
Calories
3899 kJ /
932 kcal
Lipides
77 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
58 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Toasted Peanuts
20 Min
Masala Squid
25 Min
Sambal Belacan
10 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min
Roti Canai (Roti Prata)
3 Std. 55 Min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 Min
Tom Yum Paste
45 Min
Nyonya Chicken Rendang
45 Min
Nasi Lemak
45 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min