Appareils et accessoires
Béarnaisesaus
Prép. 10min
Total 15min
380 gram
Ingrédients
-
sjalottløk delt i to50 g
-
estragon, fersk kun blader1 kvist
-
tørr hvitvin50 g
-
hvitvinseddik (helst estragoneddik)1 ss
-
smør, usaltet delt i biter200 g
-
eggeplomme4
-
salt1 ts
-
malt svart pepper1 klype
Niveau
facile
Infos nut. par 380 gram
Protides
15 g
Calories
7666 kJ /
1833 kcal
Lipides
192 g
Fibre
0.9 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Min Kokebok
158 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Persillepesto med stekt rød pepper
Pas d’évaluation
Bønnedip med soltørket tomat
Pas d’évaluation
Kremet saus med sopp og hvitvin
Pas d’évaluation
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Pas d’évaluation
Kewpie-majones
Pas d’évaluation
Obatzter (ostepålegg)
Pas d’évaluation
Ovnsbakt paté
3h
Svart tahini- og rødbethummus
Pas d’évaluation
BBQ-saus
Pas d’évaluation
Enkel urtesaus
Pas d’évaluation
Glutenfri brødsaus
Pas d’évaluation