Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
20
g oleju
ou 20 g oliwy z oliwek - 70 g cebuli pokrojonej w 0,5 cm półplastry
- 250 g mięsa wołowego (patrz wskazówka), bez ścięgien i kości, pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
- Infos nut.
- par 100 g
- Calories
- 685.7 kJ / 163.9 kcal
- Protides
- 17.1 g
- Glucides
- 2.1 g
- Lipides
- 10 g
- Graisses saturées
- 2.5 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 62.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15min
Rumienienie kiełbasy
20 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10 min
Rumienienie wołowiny z papryką i cebulą
35 Min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min