Sernik z rabarbarem

Sernik z rabarbarem

4.7 343 évaluations
Prép. 30min
Total 7h 30min
12 porcji

Ingrédients

Kruche ciasto
  • masła zimnego, pokrojonego na kawałki
    100 g
  • cukru
    80 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    20 g
    20 g cukru wanilinowego
  • jajko
    1
  • mąki pszennej
    250 g
  • proszku do pieczenia
    1 łyżeczka
Masa sernikowa
  • rabarbaru bez łyka, pokrojonego w 1 cm plastry
    250 g
  • cukru
    210 g
  • jajka
    3
  • budyniu śmietankowego, w proszku bez cukru (2 opakowania)
    80 g
    80 g budyniu waniliowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania)
  • serka kremowego podzielonego na kawałki
    200 g
  • twarogu, tłustego podzielonego na kawałki
    500 g

Infos nut. par 1 porcję

Calories 396 kcal / 1658 kJ
Protides 12 g
Lipides 17 g
Glucides 49 g
Fibre 1.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...