Appareils et accessoires
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
Prép. 15min
Total 9h
8 portions
Ingrédients
Sabayon
-
egg yolks from large eggs4
-
light brown sugar3 ½ oz
-
cold water1 ½ oz
Parfait
-
fresh raspberries5 ½ oz
-
heavy whipping cream chilled8 ½ oz
-
meringues in pieces (1 in.)2 oz
Fresh Berry Sauce
-
sugar2 oz
-
fresh strawberries hulled and halved, plus extra to garnish5 ½ oz
-
fresh raspberries plus extra to garnish5 ½ oz
-
lemon juice1 tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.5 g
Calories
1208 kJ /
289 kcal
Lipides
18 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Facebook Live Favorites
74 Recettes
États-Unis
États-Unis
Frozen Desserts
14 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sticky Toffee Puddings
1h
Devil's Food Cake
1h 20min
Maple Bacon Toffee Cookies
35min
Hot Fudge Sauce
1h 20min
Chocolate Mousse
3h 20min
Chocolate Icing (Ganache)
20min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25min
Easter Egg Bread Nests
2h 40min
Focaccia with Rosemary and Honey
1h 10min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Margarita with Citrus Dust
30min
Dark Chocolate Sauce
5min