Pesto spaghetti with roast pumpkin
TM6 TM5 TM31

Pesto spaghetti with roast pumpkin

4.7 (495 évaluations )

Ingrédients

  • 6 garlic cloves
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 400 - 450 g pumpkin, cut into pieces (2-3 cm)
  • 50 g Parmesan cheese
  • 40 g fresh basil leaves
  • 100 g fresh baby spinach
  • 1 lemon, juice only
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 1500 g water
  • 200 g cherry tomatoes (approx. 1 punnet), cut into halves
  • 1 bunch asparagus, trimmed and cut into thirds
  • 220 g dried spaghetti (wholemeal or spelt)
  • rocket (approx. 60 g), to serve
  • 1 - 2 tbsp walnuts (approx. 40 g), roughly broken

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2097.8 kJ / 499.5 kcal
Protides
18.3 g
Glucides
44 g
Lipides
25.2 g
Graisses saturées
5.1 g
Fibre
12.4 g
Sodium
281.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives