Appareils et accessoires
Cranberry Mung Bean Cake
Prép. 15min
Total 4h 55min
10 portions
Ingrédients
-
mung beans, yellow, dried, split7 oz
-
dried cranberries2 oz
-
water35 oz
-
non-stick spray oil to grease
-
butter2 oz
-
½ oz brown sugar, powderrock sugar powder½ oz
-
1 ½ oz brown rice syrupmaltose syrup1 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
69 mg
Protides
0 g
Calories
318 kJ /
76 kcal
Lipides
5 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Consultant Favorites
15 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Matcha Wreath Cookies
1h
Stir-Fried Vegetables
15min
Sesame Crème
10min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Buddha's Delight
55min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1h 35min
Savory Turnip Cake
26h 55min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Killer Toast
2h