Appareils et accessoires
Sous-vide Teriyaki Zalm
Prép. 20min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
95 mg
Protides
33 g
Calories
1650 kJ /
394 kcal
Lipides
26 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Rode ogen gevulde eieren
Pas d’évaluation
Koken van jasmijnrijst
35min
Koken van basmatirijst
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Gemarineerde paprika's
55min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Couscous met lam en groenten
50min