Appareils et accessoires
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Prép. 20min
Total 1h 50min
6 stuks
Ingrédients
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
7 g
Calories
2651 kJ /
638 kcal
Lipides
55 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Met frambozen doordrenkte azijn
Pas d’évaluation
Custard
15min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min
Soezendeeg
2h
Crème anglaise
15min
Vanille-mascarpone parfait
2h 40min
Spinazierisotto met asperges
40min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min